Giriş Kayıt
Chanel Cresswell

Chanel Cresswell (33)


Oyuncu

Chanel Cresswell, 23 Ocak 1990 Derbyshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

This Is England '86 (2010), This Is England '88 (2011), This Is England '90 (2015), My Name Is Lenny (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Ocak 1990
Doğum Yeri: Derbyshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Takma İsmi: Chan
Burcu: Kova
5.5 (2 Oy)
  • Currently 110/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Suç Oyuncu 7.4 5,841
2020 Suç Oyuncu 7.8 6,263
2020 Dram Oyuncu 6.8 49,175
2020 30 Komedi Oyuncu 5.9 18
2019 Suç Oyuncu 7.1 8,578
2018 Dram Oyuncu 7.8 8,631
2017 Dram Oyuncu 7.8 648
2017 27 Biyografi Oyuncu 6.2 4,191
2016 Komedi Oyuncu 6.1 1,724
2015 Dram Oyuncu 8.5 8,786
2014 24 Dram Oyuncu 5.7 332
2011 Dram Oyuncu 8.3 10,875
2011 Komedi Oyuncu 7.3 2,581
2010 Dram Oyuncu 8.3 13,622

Burası İngiltere
2006 16 Suç Oyuncu 7.7 123,812

Sessiz Tanık
1996 Suç Oyuncu 7.9 10,517
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023