Giriş Kayıt
Meher Ramesh

Meher Ramesh


Yönetmen, Senarist, Müzisyen

Meher Ramesh, yönetmen, senarist, müzisyen.

Billa (2009), Kantri (2008), Shakti (2011), Bholaa Shankar (2023) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Aksiyon Yönetmen 3.1 1,304
2013 Aksiyon Yönetmen
Senarist
3.6 458
2011 Aksiyon Yönetmen 3.5 1,356
2009 Aksiyon Yönetmen
Senarist
Müzik
6.1 2,799
2008 Aksiyon Senarist
Yönetmen
4.7 1,087
2007 Aksiyon Senarist 6.2 2,341
2006 Aksiyon Senarist 8.0 15,697
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film