Giriş Kayıt
Tahar Rahim

Tahar Rahim (41)


Oyuncu

Tahar Rahim, 04 Temmuz 1981 Belfort, Territoire de Belfort, Fransa doğumlu oyuncu.

Leïla Bekhti ile evlendi.

Yeraltı Peygamberi (2009), Geçmiş (2013), Moritanyalı (2021), The Serpent (2021) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Temmuz 1981
Doğum Yeri: Belfort, Territoire de Belfort, Fransa
Diğer Bir İsmi: T. Rahim
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.75 m
8.2 (18 Oy)
  • Currently 163.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (16)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Aksiyon Oyuncu    
2022 41 Dram Oyuncu    
2022 Komedi Oyuncu    

Moritanyalı
2021 40 Dram Oyuncu 7.4 49,308
2021 Suç Oyuncu 7.6 45,214
2020 Dram Oyuncu 7.2 3,054

Yabancıların Nezaketi
2019 38 Dram Oyuncu 6.5 4,419

Ateşle Oynayanlar
2018 37 Dram Oyuncu 5.6 647

Magdalalı Meryem
2018 37 Dram Oyuncu 5.9 10,680
2018 Dram Oyuncu 8.0 15,899
2017 36 Oyuncu 5.8 376
2016 35 Dram Oyuncu 6.8 3,443
2016 News Oyuncu 6.3 125
2016 35 Dram Oyuncu 5.7 954
2015 34 Oyuncu 5.7 983
2015 Aksiyon Oyuncu 6.7 2,358

Hayatımın Şansı
2014 33 Komedi Oyuncu 6.7 16,744
2014 33 Komedi Oyuncu 6.3 786

Kesik
2014 33 Dram Oyuncu 6.2 7,757

Geçmiş
2013 32 Dram Oyuncu 7.7 49,506

Nükleer Santral
2013 32 Dram Oyuncu 6.2 2,713
2013 32 Suç Oyuncu 6.3 1,446

Çocuklarım
2012 31 Dram Oyuncu 6.8 3,012

Özgür Adamlar
2011 30 Dram Oyuncu 6.6 1,388

Kara Altın
2011 30 Macera Oyuncu 6.6 12,216
2011 30 Dram Oyuncu 5.6 563

Kartal
2011 30 Macera Oyuncu 6.2 71,393

Yeraltı Peygamberi
2009 28 Suç Oyuncu 7.8 99,497

İçerde
2007 26 Korku Oyuncu 6.7 41,976
- Komedi Oyuncu    
- Aksiyon Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023