Giriş Kayıt
Heather Lipson

Heather Lipson


Oyuncu

Heather Lipson, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Kısa Metraj Oyuncu 7.0 2,333

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Oyuncu 7.8 544,744

Batı Şeria Hikâyesi
2005 Kısa Metraj Oyuncu 7.3 1,524
2001 Komedi Oyuncu 5.3 351

Yeşil Ejder
2001 Dram Çeşitli 6.1 984
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,778) The 100 (1,676) 13 Reasons Why (1,209) Yellowstone (1,179) Fear the Walking Dead (1,140) Preacher (1,110) Euphoria (1,090) La casa de papel (1,078) Legion (1,006) Mindhunter (931)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019