Giriş Kayıt
Cristina Valenzuela

Cristina Valenzuela (35)


Oyuncu, Oyuncu Yönetmeni

Cristina Valenzuela, 11 Temmuz 1987 doğumlu oyuncu, oyuncu yönetmeni.

Nanatsu no Taizai (2014), Devilman: Crybaby (2018), Resident Evil: Vendetta (2017), Maho Shojo Madoka Magica (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Temmuz 1987
Diğer Bir İsmi: Christina Vee | Cristina Vee
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Animasyon Oyuncu 5.5 79
2021 34 Animasyon Oyuncu 8.5 84
2021 Animasyon Oyuncu 7.7 339
2021 Animasyon Oyuncu 7.0 414
2021 Animasyon Oyuncu 8.9 622
2020 Animasyon Oyuncu 6.7 283
2020 Animasyon Oyuncu 8.2 642
2020 Animasyon Oyuncu 6.7 278
2019 Animasyon Oyuncu 7.3 9
2019 Animasyon Oyuncu 6.0 190
2019 Animasyon Oyuncu 5.0 261
2019 Animasyon Oyuncu 6.8 2,180
2019 Animasyon Oyuncu 8.3 39,571
2018 Animasyon Oyuncu 6.7 539
2018 31 Animasyon Oyuncu 7.1 840
2018 31 Animasyon Oyuncu 6.6 7,776
2018 Animasyon Oyuncu 8.0 2,126
2018 Animasyon Oyuncu 7.1 5,135
2018 Oyuncu 5.3 862
2018 Animasyon Oyuncu 7.6 22,368

Mumya
2017 30 Aksiyon Çeşitli 5.4 193,203
2017 30 Animasyon Oyuncu 6.2 13,992
2017 30 Animasyon Oyuncu 6.6 8,383
2017 30 Animasyon Oyuncu 6.8 2,242
2017 30 Animasyon Oyuncu 7.3 8,363
2016 Aksiyon Oyuncu 7.3 26,325
2016 Animasyon Oyuncu 6.5 289
2016 Animasyon Oyuncu 7.7 874
2016 Dram Oyuncu 6.8 5,287
2016 29 Animasyon Oyuncu 7.2 1,252
2016 Animasyon Oyuncu 4.9 147
2016 Animasyon Oyuncu 7.6 6,519
2015 Animasyon Oyuncu 7.9 1,842
2015 Animasyon Oyuncu 8.8 195
2015 Animasyon Oyuncu 7.4 443
2015 Animasyon Oyuncu 7.3 1,791
2014 Animasyon Oyuncu 8.0 8,172
2014 Animasyon Oyuncu 7.9 33,174
2014 Animasyon Oyuncu 7.8 2,228
2014 Animasyon Oyuncu 7.1 2,303
2014 27 Aksiyon Oyuncu 7.2 878
2014 27 Animasyon Oyuncu 6.7 376
2013 26 Animasyon Oyuncu 6.3 1,906
2013 26 Animasyon Oyuncu 7.8 3,752
2013 Animasyon Oyuncu 7.2 1,026
2013 Animasyon Oyuncu 5.8 133
2013 Animasyon Oyuncu 7.9 14,924

Bayan Monochrome
2013 Animasyon Oyuncu 6.1 68
2012 25 Animasyon Oyuncu 7.7 1,584
2012 Animasyon Oyuncu 7.8 4,250
2012 25 Aksiyon Oyuncu 5.7 1,670
2012 Animasyon Oyuncu 7.5 47,068
2012 Fantastik Oyuncu 6.1 39
2012 Dram Oyuncu 5.2 2,570
2012 Animasyon Oyuncu 7.0 2,199
2012 Animasyon Oyuncu 6.0 150
2012 25 Animasyon Oyuncu 7.9 1,551
2011 Animasyon Oyuncu 9.0 104,291
2011 Aksiyon Oyuncu 8.5 3,120
2011 24 Animasyon Oyuncu 7.6 2,013
2011 Animasyon Oyuncu 5.8 495
2011 24 Animasyon Oyuncu 5.8 5,681
2011 Animasyon Oyuncu 8.2 10,058
2010 Animasyon Oyuncu 7.5 472
2010 23 Aksiyon Oyuncu 4.6 325
2010 23 Aile Oyuncu 5.1 315
2010 Animasyon Oyuncu 7.0 73
2009 Aksiyon Oyuncu 7.2 2,852
2009 Animasyon Oyuncu 7.8 4,006
2008 Animasyon Oyuncu 6.7 666
2008 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 7.8 1,515
2008 Animasyon Oyuncu 7.0 104

Cesur
2007 20 Aksiyon Oyuncu 4.0 364
2007 20 Animasyon Oyuncu 6.6 69
2006 Animasyon Oyuncu 7.0 2,221
2006 Animasyon Oyuncu 6.9 712
2004 Animasyon Oyuncu 8.2 58,322
2004 Animasyon Oyuncu 6.6 358

Cevapsız Arama
2003 16 Korku Oyuncu 6.2 18,481

Lastik
1999 Animasyon Oyuncu 8.9 129,814
1995 Animasyon Oyuncu 7.7 1,067
1994 7 Animasyon Oyuncu 7.7 2,089
1994 Animasyon Oyuncu    
1993 6 Animasyon Oyuncu 7.7 2,676
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023