Giriş Kayıt
Salil Deshpande

Salil Deshpande


Editör, Görsel Efekt, Yapımcı

Salil Deshpande, editör, görsel efekt, yapımcı.

PK (2014), Drishyam (2015), Queen (2013), Baby (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Editorial Department 7.5 7,784
2017 Dram Editorial Department 7.0 1,541
2017 Komedi Editorial Department 6.5 4,012
2017 Gizem Editorial Department 7.2 8,459
2017 Aksiyon Editorial Department 5.0 7,209
2017 Komedi Editorial Department 5.3 17,093
2017 Aksiyon Editorial Department 6.4 8,058
2017 Belgesel Editorial Department 8.6 7,180
2017 Komedi Editorial Department 6.1 3,133
2015 Dram Editorial Department 6.4 3,060
2015 Komedi Editorial Department 7.2 20,234
2015 Komedi Editorial Department 7.3 12,915
2015 Romantik Editorial Department 4.0 169
2015 Aksiyon Editorial Department 4.2 5,088
2015 Dram Editorial Department 8.3 56,449
2015 Dram Editorial Department 6.8 12,893
2015 Komedi Editorial Department 5.4 297
2015 Aksiyon Editorial Department 7.1 21,252

Marigold Otelinde Hayatımın Tatili 2
2015 Komedi Editorial Department 6.5 29,265
2015 Komedi Editorial Department 4.6 987
2015 Aksiyon Editorial Department 7.6 14,467
2015 Komedi Editorial Department 7.0 5,154
2015 Aksiyon Editorial Department 7.4 19,637
2015 Komedi Editorial Department 6.8 6,500
2015 Komedi Editorial Department 6.6 1,000
2015 Aksiyon Editorial Department 8.0 48,841
2015 Tarihi Editorial Department 8.3 346
2015 Komedi Editorial Department 3.9 67
2014 Komedi Editorial Department 5.4 3,100
2014 Komedi Editorial Department 8.2 140,355
2014 Aksiyon Editorial Department 4.3 3,609
2014 Dram Editorial Department 7.6 1,060
2014 Editorial Department 5.7 636
2014 Dram Editorial Department 7.2 2,985
2014 Komedi Editorial Department 6.1 5,064
2014 Komedi Editorial Department 5.8 5,873
2014 Aksiyon Editorial Department 4.4 112
2014 Dram Editorial Department 6.2 96
2014 Aksiyon Editorial Department 7.3 9,511
2014 Aksiyon Editorial Department 5.7 6,638

Yetenek Avcısı
2014 Biyografi Editorial Department 7.0 41,279
2014 Komedi Editorial Department 6.0 9,919
2014 Gerilim Editorial Department 5.5 1,903
2014 Aksiyon Editorial Department 7.2 23,445
2014 Komedi Editorial Department 8.0 9,008
2014 Dram Editorial Department 7.4 1,549
2014 Gizem Editorial Department 6.3 990
2014 Dram Editorial Department 4.6 532
2014 Komedi Editorial Department 6.2 271
2014 Dram Editorial Department 6.9 21,866
2014 Komedi Editorial Department 3.4 521
2014 Komedi Editorial Department 5.6 3,587
2014 Gerilim Görsel Efekt 6.9 610
2014 Komedi Editorial Department 3.7 445
2013 Komedi Editorial Department 8.0 8,520
2013 Komedi Editorial Department 5.0 3,214

Ram ile Leela
2013 Dram Editorial Department 6.4 17,015
2013 Romantik Editorial Department 5.2 19,073
2013 Gerilim Editorial Department
Görsel Efekt
6.0 502

Çirkin
2013 Suç Editorial Department 8.1 17,133
2013 Dram Editorial Department 6.7 4,538
2013 Dram Editorial Department 7.1 1,108
2013 Dram Editorial Department 3.7 554
2013 Komedi Editorial Department 6.4 4,201
2013 Romantik Editorial Department 6.2 1,557
2013 Komedi Editorial Department 5.8 4,416
2013 Aksiyon Editorial Department 6.5 3,651
2013 Macera Editorial Department 8.2 55,794
2012 Komedi Görsel Efekt 7.7 1,649
2012 Dram Editorial Department 6.7 48,639
2012 Aksiyon Editorial Department 4.0 8,175
2012 Dram Editorial Department 6.8 2,851
2012 Biyografi Editorial Department 7.1 199
2012 Suç Editorial Department 7.2 9,090
2012 Animasyon Editorial Department 6.9 1,270

Hamallar
2012 Dram Editorial Department 7.1 74
2012 Aksiyon Editorial Department 6.5 6,133
2012 Komedi Görsel Efekt 4.4 371
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 20,587
2012 Dram Editorial Department    
2011 Müzik Görsel Efekt
Editorial Department
7.7 35,197
2011 Komedi Görsel Efekt 6.9 3,688
2011 Dram Görsel Efekt 8.2 1,268
2011 Komedi Görsel Efekt 5.5 113
2011 Komedi Görsel Efekt 7.7 18,056
2011 Dram Görsel Efekt 7.6 644
2011 Komedi Görsel Efekt 7.8 5,259
2011 Romantik Görsel Efekt 8.2 1,582
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 1,768
2011 Komedi Görsel Efekt 5.2 351
2011 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 3,692
2010 Dram Görsel Efekt 4.7 187
2010 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 1,128
2010 Komedi Görsel Efekt 6.2 1,036
2010 Komedi Görsel Efekt 7.6 800
2010 Dram Görsel Efekt 7.4 1,770
2010 Dram Görsel Efekt 7.1 348
2010 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 15,343
2010 Dram Görsel Efekt 8.2 39,197
2010 Komedi Görsel Efekt 4.7 610
2010 Komedi Görsel Efekt 3.4 99
2009 Aksiyon Editorial Department
Görsel Efekt
5.7 4,302
2009 Aksiyon Görsel Efekt
Editorial Department
4.6 2,487
2009 Komedi Editorial Department
Görsel Efekt
4.6 2,392
2009 Dram Görsel Efekt
Editorial Department
5.5 319
2009 Dram Görsel Efekt
Editorial Department
7.3 54
2009 Komedi Görsel Efekt
Editorial Department
4.2 467
2009 Komedi Görsel Efekt
Editorial Department
6.8 630
2008 Komedi Görsel Efekt
Editorial Department
6.2 998
2008 Komedi Editorial Department
Görsel Efekt
4.1 3,668
2008 Aksiyon Editorial Department 5.6 1,884
2008 Komedi Editorial Department 3.1 464
2008 Dram Editorial Department 3.9 1,184
2008 Komedi Görsel Efekt
Editorial Department
7.0 161
2008 Aksiyon Editorial Department 6.8 6,745
2007 Dram Görsel Efekt
Editorial Department
6.4 471
2007 Dram Görsel Efekt
Editorial Department
7.0 990
2007 Komedi Görsel Efekt
Editorial Department
7.6 10,338
2007 Dram Yapımcı 3.4 282
2007 Komedi Editorial Department
Yapımcı
Görsel Efekt
6.1 2,060

Entrika
2007 Suç Görsel Efekt 5.8 5,040
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019