Giriş Kayıt
Yûki Kaji

Yûki Kaji (38)


Oyuncu

Yûki Kaji, 03 Eylül 1985 Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu.

Shingeki no kyojin (2013) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Eylül 1985
Doğum Yeri: Tokyo, Japonya
Diğer Bir İsmi: Yuuki Kaji
Burcu: Başak
9.7 (3 Oy)
  • Currently 193.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Animasyon Oyuncu 7.9 2,174
2023 38 Animasyon Oyuncu    
2023 Animasyon Oyuncu    
2023 38 Animasyon Oyuncu 8.1 60
2023 Animasyon Oyuncu 7.6 1,954
2023 Animasyon Oyuncu    
2022 37 Animasyon Oyuncu 7.1 312
2022 37 Animasyon Oyuncu 7.5 6
2022 37 Animasyon Oyuncu 6.7 17,904
2022 Animasyon Oyuncu 8.5 674
2022 37 Animasyon Oyuncu    
2021 Animasyon Oyuncu 9.0 3,794
2021 Dram Oyuncu 6.4 38
2021 Dram Oyuncu 8.0 64
2021 36 Animasyon Oyuncu 7.9 444
2020 35 Animasyon Oyuncu 7.9 1,011
2019 Animasyon Oyuncu 7.9 906
2019 34 Animasyon Oyuncu 7.9 4,470
2019 34 Animasyon Oyuncu 7.5 57,033
2019 Animasyon Oyuncu 8.6 158,295
2018 33 Animasyon Oyuncu 7.0 5,589
2018 33 Animasyon Oyuncu 5.1 5,023
2018 Animasyon Oyuncu 6.8 623
2018 33 Animasyon Oyuncu 7.3 12,744
2018 33 Animasyon Oyuncu 5.8 5,709
2018 33 Animasyon Oyuncu 5.6 22,107
2018 Animasyon Oyuncu 7.1 5,628
2018 33 Animasyon Oyuncu 7.4 8,618
2018 33 Animasyon Oyuncu 8.3 6,142
2017 Animasyon Oyuncu 6.3 37
2017 32 Animasyon Oyuncu 7.0 228
2017 32 Animasyon Oyuncu 5.5 3,879
2017 32 Animasyon Oyuncu 7.6 1,566
2017 32 Animasyon Oyuncu 6.6 9,132
2017 32 Animasyon Oyuncu 6.4 1,127
2017 32 Animasyon Oyuncu 6.0 9,684
2017 Animasyon Oyuncu 7.3 2,873
2016 31 Animasyon Oyuncu 5.9 1,619
2016 31 Animasyon Oyuncu 7.1 16,916
2016 Animasyon Oyuncu 6.4 339
2016 Animasyon Oyuncu 6.9 1,795
2016 Animasyon Oyuncu 7.2 6,671
2016 Animasyon Oyuncu 7.0 783
2016 Animasyon Oyuncu 6.8 980
2016 Animasyon Oyuncu 5.9 170

Gamba: Macera Çetesi
2015 30 Animasyon Oyuncu 5.1 358
2015 Animasyon Oyuncu 8.7 188,801
2015 30 Animasyon Oyuncu 5.9 2,167
2015 30 Animasyon Oyuncu 7.9 3,771
2014 29 Animasyon Oyuncu 7.6 3,775
2014 Animasyon Oyuncu 7.8 38,743
2014 Animasyon Oyuncu 7.4 1,139
2014 Animasyon Oyuncu 6.8 309
2014 Animasyon Oyuncu 8.1 2,328
2014 Animasyon Oyuncu 7.2 4,167
2014 Animasyon Oyuncu 7.8 19,336
2014 Aksiyon Oyuncu 6.8 3,287
2014 Animasyon Oyuncu 8.7 37,051
2014 Animasyon Oyuncu 7.0 160
2013 Animasyon Oyuncu 7.7 194
2013 Animasyon Oyuncu 9.1 532,078
2013 Animasyon Oyuncu 6.7 632
2013 28 Animasyon Oyuncu 7.0 397
2013 28 Animasyon Oyuncu 7.8 11,908
2013 Animasyon Oyuncu 7.0 2,436
2013 Animasyon Oyuncu 5.9 906
2013 Animasyon Oyuncu 6.2 130
2012 Animasyon Oyuncu 7.2 4,170
2012 Animasyon Oyuncu 8.5 35,760
2012 Animasyon Oyuncu 7.8 4,804
2012 27 Animasyon Oyuncu 7.7 12,092
2012 Animasyon Oyuncu 7.0 1,052
2012 Animasyon Oyuncu 7.0 2,403
2012 Animasyon Oyuncu 7.7 947
2012 27 Animasyon Oyuncu 7.5 14,460
2012 Animasyon Oyuncu 7.8 2,983
2012 Animasyon Oyuncu 7.5 13,885
2012 27 Animasyon Oyuncu 7.1 2,545
2011 Animasyon Oyuncu 7.0 5,736
2011 Animasyon Oyuncu 6.1 148
2011 Animasyon Oyuncu 5.7 66
2011 Animasyon Oyuncu 7.3 2,377
2011 Animasyon Oyuncu 7.4 15,285
2011 Animasyon Oyuncu 7.6 838
2011 Oyuncu    
2010 Animasyon Oyuncu 7.8 7,993
2008 Animasyon Oyuncu 6.4 101
2008 Animasyon Oyuncu 7.6 9,536
2006 Animasyon Oyuncu 7.1 142
2006 Animasyon Oyuncu 8.3 17,487
2006 Animasyon Oyuncu 8.3 17,487
2006 Animasyon Oyuncu 8.3 17,487
1998 Animasyon Oyuncu 7.5 26,861
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film