Giriş Kayıt
Ivan Anderson

Ivan Anderson (38)


Oyuncu

Ivan Anderson, 01 Ocak 1981 doğumlu oyuncu.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1981
Diğer Bir İsmi: Ivan Subay
Boyu: 1.63 m
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 37 Dram Oyuncu 6.2 846
2017 36 Romantik Oyuncu 5.5 37

Krala Mektup
2014 33 Dram Oyuncu 6.9 221
2014 33 Oyuncu 6.7 126
2012 Suç Oyuncu 6.5 108

Ay'ın Dörtte Üçü
2011 30 Komedi Oyuncu 7.0 717
2010 29 Dram Oyuncu 6.2 339
2006 Suç Oyuncu 7.1 141
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,799) The 100 (1,918) Mindhunter (1,914) La casa de papel (1,787) Preacher (1,590) Legion (1,588) The Terror (1,498) Chernobyl (1,315) Big Little Lies (1,273) The Big Bang Theory (1,236)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019