Giriş Kayıt
Kôsuke Kobayashi

Kôsuke Kobayashi


Yönetmen, Sanat Bölümü

Kôsuke Kobayashi, yönetmen, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Animasyon Yönetmen 6.7 722
2012 Animasyon Yönetmen 7.6 13,723
2010 Animasyon Yönetmen 7.0 73
2009 Animasyon Yönetmen 6.4 603
2009 Animasyon Sanat Bölümü 6.8 607
2007 Animasyon Yönetmen 7.5 304
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film