Giriş Kayıt
Christopher Carmichael

Christopher Carmichael


Müzisyen, Müzisyen, Sesler

Christopher Carmichael, müzisyen, müzisyen, sesler.

Sıradışı (2007), Solomon Kane (2009), Ölümsüz (2010), Yıldız Gemisi Askerleri 3: Yağmacı (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Suç Müzik 6.1 4,204

Küçük Kahramanlar
2017 Animasyon Müzik 5.6 4,002

Balerin ve Afacan Mucit
2016 Animasyon Müzik 6.7 24,152
2016 Aksiyon Müzik 5.4 5,657
2016 Komedi Müzik 5.9 5,990
2016 Romantik Müzik 4.6 388

Çöl Kraliçesi
2015 Biyografi Müzik 5.7 12,479
2014 Komedi Müzik 6.3 844
2014 Aksiyon Müzik 5.5 5,683
2014 Dram Müzik 5.3 3,006
2014 Komedi Müzik 6.0 9,211

Asteriks ve Oburiks Gizli Görevde
2012 Macera Müzik 5.3 16,532
2012 Komedi Müzik
Müzik
6.2 1,767

Yeniden Doğuş
2011 Korku Müzik 4.0 3,911
2011 Macera Müzik 6.4 2,156
2011 Dram Müzik
Müzik
6.1 4,103
2011 Belgesel Müzik 7.7 8,876
2011 Animasyon Müzik 5.9 1,708
2010 Dram Müzik 5.5 1,580

Şangay
2010 Dram Müzik 6.3 10,299

Zor Hedef
2010 Aksiyon Müzik 6.8 14,588
2010 Dram Müzik 6.5 646

Kurtlar Arasında
2010 Dram Müzik 6.6 1,103

Dylan Dog: Gecenin Ölümsüzleri
2010 Komedi Müzik 5.1 15,601

Ölümsüz
2010 Aksiyon Müzik 6.6 36,282

Kaderin Mızrağı
2010 Macera Müzik 4.6 366

Kavalye
2010 Komedi Müzik 5.8 5,394

Bitir İşini
2010 Aksiyon Müzik 4.9 10,803

Pıtırcık
2009 Komedi Müzik 7.1 14,013
2009 Aksiyon Müzik 6.1 76,024

Lilli Ve Sihirli Kitabı
2009 Komedi Müzik 5.1 620

Aşk Uğruna
2008 Suç Müzik 7.1 9,735

Vur Ve Öldür
2008 Suç Müzik
Sesler
6.0 21,892

Akrep Kral 2: Savaşçının Yükselişi
2008 Aksiyon Müzik 3.8 14,582

Yıldız Gemisi Askerleri 3: Yağmacı
2008 Aksiyon Müzik 4.3 24,454
2008 Aksiyon Müzik 5.3 426

Ejder Avcıları
2008 Animasyon Müzik 6.5 13,285

Hız Tutkusu
2007 Aksiyon Müzik 4.0 9,035

Sıradışı
2007 Dram Müzik 5.9 81,313

Ninja Kaplumbağalar
2007 Animasyon Sesler 6.2 68,911
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024