Giriş Kayıt
Rohit Kulkarni

Rohit Kulkarni


Müzisyen, Müzisyen, Sesler

Rohit Kulkarni, müzisyen, müzisyen, sesler.

Vezir (2016), Mary Kom (2014), Jungle Cry (2022), Shimla Mirchi (2020) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Gerilim Müzik 5.4 141
2022 Dram Müzik 7.4 5,837
2020 Komedi Müzik 4.6 1,628
2017 Suç Müzik 3.6 464
2017 Komedi Müzik 9.0 44

Vezir
2016 Suç Müzik 7.1 19,305
2016 Komedi Sesler 7.5 9
2015 Dram Müzik 4.2 925
2014 Biyografi Müzik 6.8 10,966
2011 Komedi Müzik 6.8 3,373
2010 Komedi Müzik 2.6 13,139
2007 Dram Müzik 6.2 3,351
2005 Dram Müzik 5.1 1,149
2001 Dram Müzik 4.2 654
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023