Giriş Kayıt
Odessa Sykes

Odessa Sykes


Oyuncu

Odessa Sykes, oyuncu.

(2013) Bitik Şehir (2013), (2014) Moms' Night Out (2014), (2013) Garip İlişkiler (2013), (2009) Hurricane Season (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Justice
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Oyuncu 5.4 12,504

Muhbir
2013 Aksiyon Oyuncu 6.4 78,678

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Oyuncu 7.3 557,264

Garip İlişkiler
2013 Komedi Oyuncu 5.7 4,215

Bitik Şehir
2013 Suç Oyuncu 6.2 72,078
2011 Gerilim Oyuncu 4.9 845
2009 Dram Oyuncu 6.2 2,269
2009 Dram Oyuncu 6.7 2,541
2009 Komedi Oyuncu 5.3 8,033
2008 Biyografi Oyuncu 5.3 3,615

Harold and Kumar 2
2008 Macera Oyuncu 6.6 125,395
2008 Dram Oyuncu 6.4 536

Eve Hoş Geldin
2008 Komedi Oyuncu 5.4 12,670
2008 Komedi Oyuncu 5.0 1,082
2006 Komedi Oyuncu 3.8 854
Dizi Altyazıları
Legion (2,693) Mindhunter (2,689) Game of Thrones (2,421) The 100 (2,199) La casa de papel (1,641) Big Little Lies (1,303) Chernobyl (1,219) Preacher (1,181) The Big Bang Theory (1,095) Suits (1,016)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019