Giriş Kayıt
Odessa Sykes

Odessa Sykes


Oyuncu

Odessa Sykes, oyuncu.

(2013) Bitik Şehir (2013), (2014) Moms' Night Out (2014), (2013) Garip İlişkiler (2013), (2009) Hurricane Season (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Justice
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Oyuncu 5.4 12,511

Muhbir
2013 Aksiyon Oyuncu 6.4 78,726

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Oyuncu 7.3 557,712

Garip İlişkiler
2013 Komedi Oyuncu 5.7 4,218

Bitik Şehir
2013 Suç Oyuncu 6.2 72,121
2011 Gerilim Oyuncu 4.9 845
2009 Dram Oyuncu 6.2 2,269
2009 Dram Oyuncu 6.6 2,543
2009 Komedi Oyuncu 5.3 8,033
2008 Biyografi Oyuncu 5.3 3,615

Harold and Kumar 2
2008 Macera Oyuncu 6.6 125,478
2008 Dram Oyuncu 6.4 536

Eve Hoş Geldin
2008 Komedi Oyuncu 5.5 12,679
2008 Komedi Oyuncu 5.0 1,082
2006 Komedi Oyuncu 3.8 854
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,454) The 100 (1,798) La casa de papel (1,547) Legion (1,335) Mindhunter (1,334) Preacher (1,213) Chernobyl (1,206) Euphoria (1,160) Yellowstone (1,133) The Big Bang Theory (1,119)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019