Giriş Kayıt
Justin Kling

Justin Kling


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Justin Kling, kameraman, görüntü yönetmeni.

Ağır Yaşamlar (2012), Storage Wars: Texas (2011), Adalet Peşinde (2011), Drugs, Inc. (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Kameraman 5.7 274

Hayat Avcısı
2012 Belgesel Kameraman 7.5 42,473

Devrim
2012 Aksiyon Kameraman 6.7 78,552
2012 Dram Kameraman 5.4 384

Ağır Yaşamlar
2012 Reality-TV Kameraman 6.6 887
2011 Reality-TV Görüntü Yönetmeni
Kameraman
5.1 1,124

Adalet Peşinde
2011 Dram Kameraman 6.8 21,679
2011 Dram Kameraman 5.3 540
2010 Gerilim Kameraman 4.1 505
2010 Aksiyon Kameraman 4.5 1,140
2010 Suç Kameraman 4.7 70
2010 Belgesel Kameraman 7.9 1,142
2010 Aksiyon Kameraman 7.0 3,143
2010 Dram Kameraman 7.0 814

Yılın Bahçesi
2009 Komedi Kameraman 5.2 442
2008 Dram Kameraman 6.0 234
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019