Giriş Kayıt
Amber Rose

Amber Rose


Oyuncu

Amber Rose, oyuncu.

2013 yılının Temmuz ayında Wiz Khalifa ile evlendi. 3 yılın ardından 2016 yılının Haziran ayında boşandılar. Çiftin 1 çocukları oldu.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (13)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Reality-TV Oyuncu 4.4 16
2016 Komedi Oyuncu 3.5 219
2015 Komedi Oyuncu 4.3 430
2014 Müzik Oyuncu 5.7 203
2014 Komedi Oyuncu 4.6 1,979
2013 Komedi Oyuncu 6.1 13,887
2012 Komedi Oyuncu 8.6 21,970
2012 Western Oyuncu 3.2 174
2011 Müzik Oyuncu 5.5 297
2009 Game-Show Oyuncu 8.5 23,548
2005 Belgesel Oyuncu 7.9 3,498
2005 Aile Oyuncu 4.8 10,486
2002 Komedi Oyuncu 6.1 1,135
1994 News Oyuncu 3.2 969
1981 News Oyuncu 3.6 2,789
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film