Giriş Kayıt
Beth Caucci

Beth Caucci


Müzisyen, Müzisyen

Beth Caucci, müzisyen, müzisyen.

Baskın Günü (2016), Queen of Katwe (2016), Kökler (2016), Earth: One Amazing Day (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel Müzik 7.7 2,006
2016 Biyografi Müzik 7.4 13,300

En Süper Kahramanlar
2016 Animasyon Müzik 4.5 589
2016 Belgesel Müzik 7.4 908

Kökler
2016 Dram Müzik 7.9 6,610

Baskın Günü
2016 Aksiyon Müzik 6.3 31,692
2016 Dram Müzik 8.2 61,576
2016 Belgesel Müzik 7.0 103
2015 Korku Müzik 5.2 1,575

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2
2014 Animasyon Müzik 7.8 282,143
2014 Animasyon Müzik 6.3 73,096

Kahraman İkili
2013 Animasyon Müzik 5.9 21,128

Kaptan Phillips
2013 Biyografi Müzik 7.8 391,025

Buraya Kadar
2013 Komedi Müzik 6.6 363,599
2013 Belgesel Müzik 7.3 4,520

Buz Devri 4 : Kıtalar Ayrılıyor
2012 Animasyon Müzik 6.6 177,691

Loraks
2012 Animasyon Müzik 6.4 90,971
2012 Kısa Metraj Müzik 8.0 20

Neşeli Ayaklar 2
2011 Animasyon Müzik 5.9 38,806
2011 Animasyon Müzik 7.2 231,828
2011 Animasyon Müzik 6.9 193,344

Marslılar, Annem ve Ben
2011 Animasyon Müzik 5.4 19,956

Gece ve Gündüz
2010 Aksiyon Müzik 6.3 170,919

Dürüst Oyun
2010 Biyografi Müzik 6.8 44,108

Yeşil Bölge
2010 Aksiyon Müzik 6.8 122,732

Ejderhanı Nasıl Eğitirsin?
2010 Animasyon Müzik 8.1 618,049

Buz Devri 3: Dinozorların Şafağı
2009 Animasyon Müzik 6.9 206,596
2008 Animasyon Müzik 6.8 176,211
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,933) The 100 (1,722) Fear the Walking Dead (1,392) Euphoria (1,362) La casa de papel (1,186) The Big Bang Theory (1,106) Chernobyl (1,096) 13 Reasons Why (1,056) Yellowstone (1,054) Legion (1,020)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019