Giriş Kayıt
Sarah Natochenny

Sarah Natochenny (36)


Oyuncu, Editör

Sarah Natochenny, 20 Eylül 1987 Forest Hills, New York, ABD doğumlu oyuncu, editör.

Doğum Tarihi: 20 Eylül 1987
Doğum Yeri: Forest Hills, New York, ABD
Takma İsmi: Nusya
Burcu: Başak
Boyu: 1.75 m
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayalet Avcıları: Öteki Dünya
2021 34 Macera Oyuncu 7.0 220,675
2021 34 Animasyon Oyuncu 5.6 1,824
2020 33 Animasyon Oyuncu 7.1 400
2019 32 Animasyon Oyuncu 5.7 6,311

Kuzular Kurtlara Karşı 2
2019 32 Animasyon Oyuncu 5.7 1,211
2018 31 Animasyon Oyuncu 6.2 2,999
2018 31 Animasyon Oyuncu 3.2 129
2017 30 Animasyon Oyuncu 5.9 2,032
2017 30 Animasyon Oyuncu 6.3 7,519
2016 29 Animasyon Oyuncu 5.9 1,602

Kuzular Kurtlara Karşı
2016 29 Animasyon Oyuncu 5.8 3,415
2015 28 Animasyon Oyuncu 5.7 42
2014 27 Animasyon Oyuncu 4.3 153
2014 27 Komedi Editorial Department 4.3 261

Belalı Rehine
2013 26 Komedi Editorial Department 5.8 20,236
2013 Animasyon Oyuncu 7.7 194

Soguk Gece
2013 26 Suç Editorial Department 5.7 9,854
2013 Aksiyon Oyuncu 9.5 72,120
2013 26 Animasyon Oyuncu 5.4 1,639
2013 26 Kısa Metraj 6.7 21

Kyurem Adalet Kılıçına Karşı
2012 25 Animasyon Oyuncu 5.5 1,789
2011 24 Animasyon Oyuncu 5.6 1,365
2010 Animasyon Oyuncu 6.1 101

Pokemon Zoroark'ın Gazabı
2010 23 Animasyon Oyuncu 6.1 2,366
2009 22 Animasyon Oyuncu 6.2 2,893
2008 21 Animasyon Oyuncu 6.0 2,899
2007 20 Animasyon Oyuncu 6.3 4,007
2006 19 Animasyon Oyuncu 5.9 2,968
2006 19 Animasyon Oyuncu    
2006 19 Animasyon Oyuncu 5.7 525
2006 Kısa Metraj Oyuncu 7.7 1,596
1998 Animasyon Oyuncu 7.5 26,861
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film