Giriş Kayıt
Alonso Quintero

Alonso Quintero


Oyuncu

Alonso Quintero, Santiago, Şili doğumlu oyuncu.

Pobre Rico (2012) yapımıyla biliniyor.

Doğum Yeri: Santiago, Şili
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Oyuncu 4.9 54
2014 Komedi Oyuncu 5.6 32
2012 Komedi Oyuncu 6.4 49
2011 Komedi Oyuncu 6.4 31
2009 Aile Oyuncu    
2007 Komedi Oyuncu 8.2 25
2003 Komedi Oyuncu 5.8 30
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024