Giriş Kayıt
Oren Hawxhurst

Oren Hawxhurst (38)


Dublör, Oyuncu

Oren Hawxhurst, 07 Temmuz 1981 New Orleans, Louisiana, ABD doğumlu dublör, oyuncu.

Kökler (2016), Efsanevi (2010), Blood Out (2011), Tehlikeli Uçuş (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Oren Hawxhurst
Doğum Tarihi: 07 Temmuz 1981
Doğum Yeri: New Orleans, Louisiana, ABD
Diğer Bir İsmi: Luke Hawx
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 38 Dram Oyuncu 5.1 154

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 36 Aksiyon Oyuncu 6.7 184,351
2017 36 Aksiyon Dublör
Oyuncu
8.1 572,305
2016 Gerilim Dublör 4.3 112

Jack Reacher: Asla Geri Dönme
2016 35 Aksiyon Dublör 6.1 123,960
2016 35 Aksiyon Dublör
Oyuncu
4.9 9,560

Kökler
2016 Dram Dublör 7.9 6,597
2016 35 Aksiyon Oyuncu 5.6 836

Kurtarıcı
2015 34 Gerilim Dublör 4.1 8,701
2015 34 Aksiyon Oyuncu 6.1 12,847
2015 34 Aksiyon Dublör 5.6 46,886

Kötülük Diyarı
2014 33 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.8 7,612
2014 Suç Dublör 6.8 12,877
2014 33 Aksiyon Oyuncu 5.4 2,402

Başkanların Uşağı
2013 32 Biyografi Dublör 7.2 103,089

Kaçış Planı
2013 32 Aksiyon Dublör 6.7 213,796
2013 32 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.5 99,532

G.I. Joe: Misilleme
2013 32 Aksiyon Dublör 5.8 166,404

İntikam Kurşunu
2012 31 Aksiyon Dublör 5.7 45,078

Evrenin Askerleri: İntikam Günü 3D
2012 31 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.0 18,318

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 31 Aksiyon Dublör 5.8 226,411
2012 31 Dram Dublör
Oyuncu
4.0 641

Ejder Göz
2012 31 Aksiyon Oyuncu 4.5 5,368

Tehlikeli Uçuş
2012 31 Aksiyon Dublör 3.8 3,498

Yeşil Fener
2011 30 Aksiyon Dublör 5.5 253,812
2011 30 Dram Oyuncu
Dublör
3.8 296
2011 30 Aksiyon Dublör 4.5 3,913
2011 30 Aksiyon Oyuncu 5.1 4,787

Mekanik
2011 30 Aksiyon Dublör 6.6 142,481
2010 29 Korku Dublör 4.8 1,665

Gizemli Ada
2010 29 Macera Dublör
Oyuncu
3.5 829

Efsanevi
2010 29 Dram Dublör 6.2 4,736
2010 Dram Dublör 8.2 12,582
2010 29 Aksiyon Dublör 3.9 2,718
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,560) Mindhunter (1,828) The 100 (1,788) La casa de papel (1,630) Preacher (1,537) Legion (1,528) The Terror (1,446) Chernobyl (1,198) Big Little Lies (1,187) The Big Bang Theory (1,118)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019