Giriş Kayıt
Motoi Takahashi

Motoi Takahashi


Görüntü Yönetmeni, Kameraman

Motoi Takahashi, görüntü yönetmeni, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1995 Animasyon Görüntü Yönetmeni 7.5 1,195
1994 Animasyon Görüntü Yönetmeni 7.7 1,507
1993 Animasyon Görüntü Yönetmeni 7.8 2,010
1991 Animasyon Kameraman 7.2 5,538
1991 Animasyon Görüntü Yönetmeni 6.7 4,573
1988 Animasyon Kameraman 7.4 909
1987 Animasyon Kameraman 6.5 980
1987 Animasyon Kameraman 7.1 4,715
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,225) The 100 (1,601) La casa de papel (1,422) Mindhunter (1,281) Legion (1,240) Preacher (1,175) Chernobyl (1,110) Yellowstone (1,066) Big Little Lies (996) The Big Bang Theory (982)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019