Giriş Kayıt
Castille Landon

Castille Landon (31)


Oyuncu, Yönetmen, Senarist, Yapımcı

Castille Landon, 02 Ekim 1991 Bradenton, Florida, ABD doğumlu oyuncu, yönetmen, senarist, yapımcı.

Doğum Tarihi: 02 Ekim 1991
Doğum Yeri: Bradenton, Florida, ABD
Diğer Bir İsmi: Castille Rath
Burcu: Terazi
9.0 (1 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Aksiyon Yönetmen    
2022 31 Dram Yönetmen 4.4 867
2021 30 Dram Yönetmen 4.7 15,019
2021 30 Komedi Oyuncu 7.9 19
2021 30 Dram Yönetmen
Senarist
5.7 244
2019 28 Dram Oyuncu 5.5 404
2017 26 Aile Yönetmen
Senarist
Oyuncu
5.5 466
2016 25 Aile Oyuncu
Yapımcı
4.2 139
2016 Dram Oyuncu 4.7 344
2016 25 Macera Yönetmen
Senarist
Oyuncu
5.2 1,543
2015 24 Aksiyon Oyuncu 3.6 308
2014 23 Komedi Oyuncu 5.6 5,523
2014 23 Macera Oyuncu 5.6 79
2014 23 Komedi Oyuncu 4.5 382
2014 23 Dram Oyuncu 4.2 675
2014 23 Dram Yapımcı 6.1 1,162
2013 22 Macera Oyuncu 4.3 2,472
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023