Giriş Kayıt
Ji-yeon Yu

Ji-yeon Yu


Oyuncu

Ji-yeon Yu, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Ji-yeon Yoo
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Gerilim Oyuncu 6.6 568

The Accidental Gangster and the Mistaken Courtesan
2008 Aksiyon Oyuncu 5.8 229

Bebek ve Ben
2008 Aile, Komedi Oyuncu 6.5 1,946
2006 Oyuncu    
2006 Dram Oyuncu 6.7 259
2005 Komedi Oyuncu    
1998 Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film