Giriş Kayıt
Abburi Ravi

Abburi Ravi


Senarist, Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Abburi Ravi, senarist, yönetmen asistanı, oyuncu.

Major (2022), Bommarillu (2006), Oopiri (2016), Kick (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Aksiyon Senarist 4.7 505
2022 Aksiyon Senarist 8.2 29,255
2020 Aksiyon Senarist 6.1 1,510
2019 Dram Senarist 5.4 169
2019 Aksiyon Senarist
Oyuncu
4.4 276
2019 Aksiyon Senarist 5.4 673
2019 Suç Senarist 8.2 3,785
2017 Gerilim Senarist 5.3 833
2016 Dram Senarist 8.0 5,424
2015 Aksiyon Senarist 5.1 119
2014 Aksiyon Senarist 5.7 7,709
2011 Aksiyon Senarist 6.5 4,005
2011 Aksiyon Senarist 3.9 569
2011 Dram Senarist 3.9 514
2011 Aksiyon Senarist 7.0 3,860
2009 Romantik Senarist 5.0 314
2009 Komedi 6.9 111
2009 Romantik Senarist 7.0 1,195
2009 Komedi Senarist 7.9 5,142
2008 Romantik Senarist 4.4 148
2007 Aksiyon Senarist 5.5 2,029
2006 Aksiyon Senarist 4.9 901
2006 Dram Senarist 8.2 9,660
2005 Dram Senarist 5.6 276
2002 Yönetmen Asistanı 7.5 820
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023