Giriş Kayıt
Cori Uchida

Cori Uchida


Senarist, Yapımcı

Cori Uchida, senarist, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Senarist
Yapımcı
6.0 6,102
2014 Bilim-Kurgu Senarist 6.8 27,393
2008 Komedi Çeşitli 7.7 9,066

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Çeşitli 8.6 233,321

Küçük Gün Işığım
2006 Komedi Çeşitli 7.8 412,389

Tutku Oyunları
2006 Dram Çeşitli 7.5 100,804
Dizi Altyazıları
Legion (2,693) Mindhunter (2,689) Game of Thrones (2,421) The 100 (2,199) La casa de papel (1,641) Big Little Lies (1,303) Chernobyl (1,219) Preacher (1,181) The Big Bang Theory (1,095) Suits (1,016)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019