Giriş Kayıt
Tereza Srbova

Tereza Srbova


Oyuncu, Müzisyen

Tereza Srbova, oyuncu, müzisyen.

Siren (2010), (2008) Mürekkep Yürek (2008), (2007) St. Trinian's (2007), (2009) Goal! III (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.73 m
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi Oyuncu 6.2 3,473
2013 Dram Oyuncu 5.3 23
2011 Dram Oyuncu 6.2 15,166
2010 Dram Oyuncu 3.0 258
2010 Aksiyon Oyuncu 8.2 27,045
2010 Korku Müzik
Oyuncu
3.6 1,768
2009 Dram Oyuncu 3.2 11,278

Mürekkep Yürek
2008 Macera Oyuncu 6.1 69,699
2007 Komedi Oyuncu 5.8 20,532

Şark Vaatleri
2007 Suç Oyuncu 7.6 215,781
2007 Biyografi Oyuncu 5.9 2,852
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,245) The 100 (1,604) La casa de papel (1,366) Euphoria (1,175) Chernobyl (1,128) Legion (1,121) Mindhunter (1,113) Fear the Walking Dead (1,094) The Big Bang Theory (1,093) Big Little Lies (955)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019