Giriş Kayıt
Victoria Itow

Victoria Itow


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Victoria Itow, yapım yöneticisi, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yakışıklı Prens
2018 Animasyon Yapımcı 5.6 1,601
2017 Animasyon Yapımcı 6.1 5,257

Postacı Pat
2014 Animasyon Yapım Yöneticisi 4.6 1,481

Tinker Bell ve Korsan Peri
2014 Animasyon Yapım Yöneticisi 6.6 11,335

Zamanda Yolculuk
2013 Animasyon Yapımcı 5.4 1,647

Oz Efsanesi
2013 Animasyon Yapım Yöneticisi 5.3 5,373

Uçaklar
2013 Animasyon Yapım Yöneticisi 5.7 40,155

Zhu Zhu Pets: Zhu'ya Yolculuk
2011 Animasyon Yapım Yöneticisi 4.7 155
2010 Animasyon Yapım Yöneticisi 2.8 1,543

Kaplumbağa ile Tavşan
2008 Animasyon Yapım Yöneticisi 5.5 567
2008 Animasyon Yapımcı 5.3 645

Cesur Balık
2006 Animasyon Çeşitli 4.2 3,541
Dizi Altyazıları
Mindhunter (2,348) Game of Thrones (2,335) The 100 (1,858) Legion (1,756) Preacher (1,630) La casa de papel (1,563) The Terror (1,301) Chernobyl (1,183) Big Little Lies (1,148) The Big Bang Theory (1,077)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019