Giriş Kayıt
Barbu Balasoiu

Barbu Balasoiu


Görüntü Yönetmeni, Kameraman, Yapımcı

Barbu Balasoiu, görüntü yönetmeni, kameraman, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Görüntü Yönetmeni 6.7 588
2017 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.7 1,147
2017 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 8.3 16
2016 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.3 5,748
2015 Kısa Metraj Yapımcı 7.8 23
2013 Dram Görüntü Yönetmeni 4.8 151
2013 Kısa Metraj Yapımcı
Görüntü Yönetmeni
7.2 144
2012 Dram Görüntü Yönetmeni 6.0 241
2008 Komedi Kameraman 4.9 282
2008 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 6.1 262

Kaliforniya Rüyası
2007 Komedi Kameraman 7.7 7,998
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film