Giriş Kayıt
Peter Tierney

Peter Tierney


Yapımcı, Sesler, Kameraman

Peter Tierney, yapımcı, sesler, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Çeşitli    
2003 Belgesel Yapımcı
Çeşitli
5.6 347
2002 Belgesel Sesler
Kameraman
6.5 54
2000 Belgesel Çeşitli 7.8 416
1998 Dram Çeşitli 8.8 360
1982 Belgesel Çeşitli 8.8 496
1971 Biyografi Çeşitli 7.6 507
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,780) The 100 (1,688) 13 Reasons Why (1,225) Yellowstone (1,218) Fear the Walking Dead (1,140) Preacher (1,118) Euphoria (1,095) La casa de papel (1,083) Legion (1,008) Mindhunter (939)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019