Giriş Kayıt
Jeong-se Oh

Jeong-se Oh


Oyuncu

Jeong-se Oh, oyuncu.

Gerçek Ben (2014), Petty Romance (2010), How to Use Guys with Secret Tips (2013), Fabricated City (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Dram Oyuncu 8.7 7,055
2023 Komedi Oyuncu 7.2 84
2023 Korku Oyuncu 9.3 18
2023 Komedi Oyuncu 6.6 57
2022 Aksiyon Oyuncu 7.9 4,192
2021 Komedi Oyuncu    
2021 Dram Oyuncu 9.1 41
2020 Aksiyon Oyuncu 7.3 42
2020 Komedi Oyuncu    
2019 Dram Oyuncu 8.3 188
2019 Komedi Oyuncu 7.9 48
2019 Kısa Metraj Oyuncu    
2019 Aksiyon Oyuncu 7.0 13,251
2019 Komedi Oyuncu 5.7 10
2019 Romantik Oyuncu 7.6 5,075

Miseuteuriseu
2018 Gizem Oyuncu 7.9 114
2017 Oyuncu 7.1 155
2017 Aksiyon Oyuncu 6.8 6,768
2017 Macera Oyuncu 6.9 462
2016 Suç Oyuncu 6.6 256
2016 Dram Oyuncu 7.7 917
2015 Dram Oyuncu 7.1 184
2014 Komedi Oyuncu 6.2 306

Gizli Kart
2014 Suç Oyuncu 6.8 2,657

Gerçek Ben
2014 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,471
2014 Dram Oyuncu 6.2 13
2013 Komedi Oyuncu 6.0 257
2013 Romantik Oyuncu 6.3 135
2013 Animasyon Oyuncu 6.8 871

Kaçak
2013 Aksiyon Oyuncu 6.3 780
2013 Belgesel Oyuncu 5.9 92

How to Use Guys with Secret Tips
2013 Komedi Oyuncu 6.4 586
2012 Dram Oyuncu 7.5 956

Milyoner Firarda
2012 Komedi Oyuncu 5.4 157
2012 Dram Oyuncu 7.2 1,336
2012 Suç Oyuncu 6.1 362
2011 Komedi Oyuncu 6.7 315

Domuzlar Kralı
2011 Animasyon Oyuncu 6.7 1,830
2011 Aksiyon Oyuncu 5.7 1,337

Petty Romance
2010 Komedi Oyuncu 6.3 795
2010 Suç Oyuncu 6.6 2,593
2010 Dram Oyuncu 7.5 51
2009 Gerilim Oyuncu 6.5 695
2009 Suç Oyuncu 6.0 215

Karım Başkasıyla Evlendi
2008 Komedi Oyuncu 5.5 677

Nefes nefese
2008 Suç Oyuncu 7.5 5,586
2008 Oyuncu    
2008 Komedi Oyuncu 6.1 116

Şov Devam Etmeli
2007 Suç Oyuncu 6.7 1,678
2007 Dram Oyuncu 6.3 258
2006 Suç Oyuncu 6.7 649

Teselli
2006 Romantik Oyuncu 5.9 116
2006 Oyuncu    
2006 Dram Oyuncu 6.2 129
2006 Dram Oyuncu    

Moodori
2006 Komedi Oyuncu 5.5 131
2006 Oyuncu    
2006 Oyuncu 5.9 14
2005 Oyuncu    
2003 Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film