Giriş Kayıt
Renee Leventis

Renee Leventis


Sanat Bölümü

Renee Leventis, sanat bölümü.

Lizzie (2018), Blockers (2018), Lila & Eve (2015), (2018) Forever My Girl (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Suç Sanat Bölümü 6.2 1,700
2018 Biyografi Sanat Bölümü 5.8 4,430
2018 Komedi Sanat Bölümü 6.2 59,133
2018 Dram Sanat Bölümü 6.7 11,068

Karavan
2017 Macera Sanat Bölümü 6.7 5,563

Şanslı Logan
2017 Komedi Sanat Bölümü 7.0 108,255

Çılgın Ofis Partisi
2016 Komedi Sanat Bölümü 5.8 60,072
2016 Dram Sanat Bölümü 8.8 645,124

Vadeli Hayat
2016 Suç Sanat Bölümü 5.5 6,027
2016 Komedi Sanat Bölümü 5.4 39,643
2016 Dram Sanat Bölümü
Çeşitli
7.1 18,064
2015 Dram Sanat Bölümü 5.8 7,255

Av Zamanı
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 33,839
2013 Biyografi Çeşitli 5.7 1,880
2013 Dram Çeşitli 6.0 1,349
2012 Dram Çeşitli 6.3 2,705

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Çeşitli 7.7 614,544

Yürüyen Ölüler
2010 Dram 0
Çeşitli
8.3 794,701

Suikast
2010 Suç Çeşitli 6.9 26,511
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019