Giriş Kayıt
Alexander Christopher

Alexander Christopher


Oyuncu, Dublör

Alexander Christopher, oyuncu, dublör.

Yolun Sonu (2015) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

The Suicide Squad: İntihar Timi
2021 Aksiyon Oyuncu 7.2 402,556

Zombi Ülkesi: Çift Dokunuş
2019 Aksiyon Oyuncu 6.7 199,635
2018 Biyografi Oyuncu 7.1 610
2018 Aksiyon Oyuncu 4.5 1,128
2017 Dram Dublör 6.2 194
2017 Biyografi Oyuncu 6.4 8,560

Uzaydan Gelen Fırtına
2017 Aksiyon Çeşitli 5.3 117,147
2017 Komedi Çeşitli 6.2 40,228

Jack Reacher: Asla Geri Dönme
2016 Aksiyon Oyuncu 6.1 173,654

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 Dram Oyuncu 7.1 180,439
2016 Aksiyon Oyuncu 7.2 153

Frekans
2016 Aksiyon Oyuncu 4.4 30,333
2015 Aksiyon Çeşitli 7.9 49,313

Yolun Sonu
2015 Dram Oyuncu 7.2 32,406

Muhteşem ve Kudretli Oz
2013 Macera Oyuncu 6.3 213,687
2013 Suç Oyuncu 7.0 6,029

Yenilmezler
2012 Aksiyon Oyuncu 8.0 1,450,697
2012 Komedi Oyuncu 5.8 24,186
2011 Dram Oyuncu 6.9 580
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024