Giriş Kayıt
Hayato Kawai

Hayato Kawai


Yönetmen

Hayato Kawai, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Yönetmen 6.8 13
2022 Komedi Yönetmen 7.0 46

Biz Büyüyemedik
2021 Dram Yönetmen 6.3 195
2021 Komedi Yönetmen    
2021 Komedi Yönetmen 6.1 26
2019 Dram Yönetmen 5.7 70
2019 Komedi Yönetmen 5.6 413
2019 Biyografi Yönetmen 8.8 17
2019 Aksiyon Yönetmen 5.6 39
2018 Komedi Yönetmen 6.0 392
2017 Komedi Yönetmen 6.8 804
2017 Komedi Yönetmen 5.7 299
2016 Romantik Yönetmen 6.1 906
2016 Komedi Yönetmen 6.6 304
2015 Komedi Yönetmen 6.7 748
2013 Dram Yönetmen 6.4 73
2013 Komedi Yönetmen 7.1 54
2011 Dram Yönetmen 7.6 35
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023