Giriş Kayıt
Mark Ghanimé

Mark Ghanimé


Oyuncu, Yapım Yöneticisi, Sanat Yönetmeni, Yapımcı

Mark Ghanimé, oyuncu, yapım yöneticisi, sanat yönetmeni, yapımcı.

Helix (2014), Christmas With a View (2018), No Escape Room (2018), Killer Photo (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mark Ghanime
Web Sitesi:
7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Dram Oyuncu    
2019 Komedi Oyuncu 6.5 339
2019 Komedi Oyuncu 5.6 181
2018 Korku Oyuncu 5.0 5,414
2018 Suç Oyuncu 7.6 383
2018 Oyuncu 5.2 5,554
2017 Dram Oyuncu 7.8 24,260
2016 Suç Oyuncu 6.7 17,092

Ölümsüz Aşk
2015 Dram Oyuncu 7.2 206,787
2015 Dram Oyuncu 5.2 629
2014 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.7 30,702
2013 Macera Oyuncu 4.9 4,450
2013 Komedi Oyuncu 5.3 261
2013 Dram Oyuncu 7.5 54,854

Kara Delik
2013 Dram Oyuncu 4.4 785
2012 Dram Oyuncu 7.5 6,809
2012 Gizem Oyuncu 6.6 1,310
2011 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Oyuncu
Sanat Yönetmeni
Yapımcı
6.6 79

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.4 488,869
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film