Giriş Kayıt
Tamer Levent

Tamer Levent


Oyuncu

Tamer Levent, oyuncu.

Mısır Adası (2014), Cesur Ve Güzel (2016), Tepenin Ardı (2012), Aşk Yeniden (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Oyuncu 6.6 2,521
2018 Komedi Oyuncu 6.2 987
2018 Dram Oyuncu 8.2 12,898
2016 Dram Oyuncu 6.8 71
2016 Romantik Oyuncu 6.7 3,400
2015 Dram Oyuncu 4.5 59

Ertuğrul 1890
2015 Tarihi Oyuncu 7.3 1,846
2015 Komedi Oyuncu 6.9 783

Mısır Adası
2014 Dram Oyuncu 7.6 3,628
2014 Dram Oyuncu 8.2 37,688
2014 Dram Oyuncu 5.6 203
2014 Dram Oyuncu 5.8 58
2013 Dram Oyuncu 6.3 3,543
2012 Dram Oyuncu 7.3 2,414
2012 Aksiyon Oyuncu 3.3 60
2012 Fantastik Oyuncu 5.0 17
2010 Aksiyon Oyuncu 7.2 64
2007 Dram Oyuncu 5.6 43
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019