Giriş Kayıt
Takao Kato

Takao Kato


Yönetmen, Sanat Bölümü, Senarist, Yönetmen Asistanı

Takao Kato, yönetmen, sanat bölümü, senarist, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Senarist 6.7 1,071
2015 Animasyon Yönetmen 6.1 333
2012 Komedi Yönetmen 5.9 110
2009 Animasyon Yönetmen 7.1 873
2009 Animasyon Yönetmen
Senarist
Sanat Bölümü
7.4 64
2008 Animasyon Sanat Bölümü
Yönetmen
6.9 63
2008 Animasyon Yönetmen 6.4 1,680
2007 Animasyon Yönetmen
Sanat Bölümü
6.8 592
1995 Animasyon Yönetmen
Yönetmen Asistanı
Sanat Bölümü
6.8 332
1994 Animasyon Yönetmen 6.5 400
1992 Animasyon Yönetmen
Sanat Bölümü
6.7 55
1988 Animasyon Sanat Bölümü
Yönetmen
7.1 19
1985 Animasyon Yönetmen Asistanı 7.0 17,575
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film