Giriş Kayıt
Shannon Barrett Prynoski

Shannon Barrett Prynoski


Yapımcı, Animasyon, Yapım Yöneticisi, Görsel Efekt

Shannon Barrett Prynoski, yapımcı, animasyon, yapım yöneticisi, görsel efekt.

Diğer Bir İsmi: Shannon Prynoski | Shannon Pryonski
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Animasyon Yapımcı 5.9 238
2018 Komedi Yapımcı 5.2 7,982
2018 Animasyon Yapımcı 6.8 426
2017 Animasyon Yapımcı 5.7 87
2017 Animasyon Yapımcı 8.0 37,625
2017 Komedi Yapım Yöneticisi 6.5 252
2016 Animasyon Yapımcı 5.3 882
2015 Animasyon Yapımcı 6.9 1,851
2015 Animasyon Yapımcı 7.8 272

Aşk
2013 Dram Görsel Efekt 8.0 473,110
2013 Animasyon Yapımcı 6.7 382
2013 Belgesel Yapımcı 7.1 1,127

9. Sınıf Ninja: Randy Cunningham
2012 Animasyon Yapımcı 6.7 598
2012 Belgesel Animasyon 6.8 612
2011 Animasyon Yapımcı 8.1 3,547
2010 Animasyon Yapımcı 7.2 10
2008 Animasyon Yapımcı 6.8 1,963
2007 Animasyon Yapımcı 7.8 5,766
2006 Animasyon Yapımcı
Yapım Yöneticisi
8.2 14,567
2003 Suç Animasyon 6.6 20,444
2003 Animasyon Yapımcı 8.5 22,130
Dizi Altyazıları
Legion (2,693) Mindhunter (2,689) Game of Thrones (2,421) The 100 (2,199) La casa de papel (1,641) Big Little Lies (1,303) Chernobyl (1,219) Preacher (1,181) The Big Bang Theory (1,095) Suits (1,016)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019