Giriş Kayıt
Andreas Rothlin-Svensson

Andreas Rothlin-Svensson


Oyuncu

Andreas Rothlin-Svensson, oyuncu.

(2012) Studio Sex (2012), (2008) Allt flyter (2008), (2012) Prime Time (2012), (2012) Livstid (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Andreas Rothlin Svensson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu 6.4 567
2017 Dram Oyuncu 7.8 1,920
2016 Animasyon Oyuncu 6.1 194
2015 Aksiyon Oyuncu 6.6 413
2014 Dram Oyuncu 5.2 106
2013 Suç Oyuncu 5.9 425
2012 Suç Oyuncu 6.3 1,058
2012 Suç Oyuncu 5.8 1,508
2012 Suç Oyuncu 5.8 1,261

Nobel'in Vasiyeti
2012 Dram Oyuncu 6.0 2,506
2008 Komedi Oyuncu 5.8 1,280
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,400) Mindhunter (2,393) The 100 (1,915) Legion (1,801) Preacher (1,673) La casa de papel (1,629) The Terror (1,324) Chernobyl (1,207) Big Little Lies (1,177) The Big Bang Theory (1,082)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019