Giriş Kayıt
Juliane Trevisol

Juliane Trevisol (40)


Oyuncu

Juliane Trevisol, 23 Haziran 1983 Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brezilya doğumlu oyuncu.

Totalmente Demais (2015) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Haziran 1983
Doğum Yeri: Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brezilya
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 7.7 119
2015 32 Komedi Oyuncu 6.3 131
2015 Komedi Oyuncu 7.1 473
2012 Dram Oyuncu 5.7 24
2009 26 Komedi Oyuncu 6.4 866
2008 Aksiyon Oyuncu 3.3 284
2007 Dram Oyuncu 3.9 295
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024