Giriş Kayıt
Jesse Wilde

Jesse Wilde


Oyuncu

Jesse Wilde, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Jesse Fitzgerald
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Oyuncu 8.1 61

Kasap
2009 Aksiyon Oyuncu 5.5 673
2009 Aksiyon Oyuncu 5.2 501

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Oyuncu 7.1 561,067
2007 Komedi Oyuncu 4.6 1,005

Prestij
2006 Dram Oyuncu 8.5 1,078,966
2004 Suç Oyuncu 8.7 86,150
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,799) The 100 (1,918) Mindhunter (1,914) La casa de papel (1,787) Preacher (1,590) Legion (1,588) The Terror (1,498) Chernobyl (1,315) Big Little Lies (1,273) The Big Bang Theory (1,236)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019