Giriş Kayıt
Daniele De Angelis

Daniele De Angelis


Oyuncu

Daniele De Angelis, oyuncu.

Pope Francis: A Man of His Word (2018), (2009) Il compleanno (2009), (2018) Troppa grazia (2018), (2015) La felicità è un sistema complesso (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Oyuncu 6.7 248
2018 Komedi Oyuncu 6.0 973
2018 Belgesel Oyuncu 6.6 2,390
2015 Komedi Oyuncu 6.0 817
2009 Dram Oyuncu 6.6 2,555
2008 Dram Oyuncu 6.6 171
2007 Komedi Oyuncu 5.5 268
2007 Komedi Oyuncu 5.1 301
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film