Giriş Kayıt
Chun Erh

Chun Erh


Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Chun Erh, oyuncu, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1977 Komedi Oyuncu 7.0 24
1974 Aksiyon Oyuncu 6.2 68
1973 Aksiyon Oyuncu
Yönetmen Asistanı
5.7 26
1973 Macera Oyuncu 6.3 30
1972 Aksiyon Oyuncu 6.9 33
1972 Aksiyon Oyuncu 6.6 187
1972 Aksiyon Oyuncu 6.7 573
1971 Aksiyon Oyuncu 6.6 37

Kar Kızın İntikamı
1971 Aksiyon Oyuncu 6.9 66
1971 Aksiyon Oyuncu 6.9 81
1971 Aksiyon Oyuncu 5.9 26
1971 Aksiyon Oyuncu 7.0 66

Kral Kartal
1971 Oyuncu 6.9 135
1970 Aksiyon Oyuncu 6.8 469

Çetin Kız
1970 Aksiyon Oyuncu 6.4 114
1970 Oyuncu 6.5 45
1969 Aksiyon Oyuncu 7.2 1,025

Saf Cesaret
1969 Aksiyon Oyuncu 6.6 40
1969 Oyuncu 6.6 39

Ejder Bataklığı
1969 Aksiyon Oyuncu 6.7 108
1969 Oyuncu 6.7 43

Altın Kırlangıç
1968 Aksiyon Oyuncu 6.9 555
1967 Aksiyon Oyuncu 6.3 49

Come Drink with Me
1966 Aksiyon Oyuncu 7.0 3,308
1965 Dram Oyuncu 6.8 30
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,454) The 100 (1,798) La casa de papel (1,547) Legion (1,335) Mindhunter (1,334) Preacher (1,213) Chernobyl (1,206) Euphoria (1,160) Yellowstone (1,133) The Big Bang Theory (1,119)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019