Giriş Kayıt
Joel Marich

Joel Marich


Kameraman, Oyuncu

Joel Marich, kameraman, oyuncu.

(2012) İlham Perisi (2012), (2017) The Toys That Made Us (2017), (2010) Removal (2010), (2012) Adopting Terror (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Tarihi Kameraman 8.1 3,371
2013 Komedi Kameraman 2.5 433
2013 Kısa Metraj Kameraman 5.9 27
2013 Komedi Kameraman 4.3 289
2012 Dram Kameraman 8.1 387

İlham Perisi
2012 Komedi Kameraman 6.3 14,126
2012 Dram Kameraman 4.7 811
2011 Kısa Metraj Kameraman 7.1 294
2010 Gerilim Kameraman 4.7 873
2008 Komedi 0 3.7 10,405
2007 Komedi Oyuncu
Çeşitli
4.5 285
2007 Komedi Çeşitli 4.4 1,006
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019