Giriş Kayıt
Mike Roberts

Mike Roberts


Yönetmen, Yapımcı, Senarist, Animasyon

Mike Roberts, yönetmen, yapımcı, senarist, animasyon.

Diğer Bir İsmi: Mike Roberts
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Yönetmen 5.9 20
2018 Animasyon Yönetmen 8.2 48,591
2018 Animasyon Senarist
Yapımcı
6.5 377
2015 Animasyon Yönetmen 8.0 41,443
2014 Animasyon Yönetmen
Yapımcı
Senarist
Animasyon
6.5 1,537
2014 Animasyon Yönetmen 8.8 191,021
2011 Animasyon Yapımcı
Senarist
Yönetmen
Animasyon
7.5 21
2006 Belgesel Çeşitli
Görsel Efekt
Sanat Yönetmeni
6.5 293
1999 Animasyon Animasyon 4.6 2,939
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film