Giriş Kayıt
Brian Cachia

Brian Cachia (51)


Müzisyen, Müzisyen, Senarist, Yapımcı

Brian Cachia, 25 Ocak 1973 Sydney, New Güney Wales, Avustralya doğumlu müzisyen, müzisyen, senarist, yapımcı.

Super (2010), Katil Joe (2011), Karanlık Saat (2011), Uçuş 7500 (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Ocak 1973
Doğum Yeri: Sydney, New Güney Wales, Avustralya
Burcu: Kova
Web Sitesi: |
Boyu: 1.77 m
1.0 (1 Oy)
  • Currently 20/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 49 Dram Müzik    
2020 47 Aksiyon Müzik 6.6 10,518
2016 43 Korku Müzik 6.5 46,340

Bilim Kurgu Bölüm 1: Son Savaşçı
2016 43 Aksiyon Senarist
Yapımcı
Müzik
5.5 9,252
2015 42 Bilim-Kurgu Müzik 5.3 6,226
2015 42 Korku Senarist
Müzik
Yapımcı
5.3 15,124

Uçuş 7500
2014 41 Korku Müzik 4.8 17,181
2014 41 Gerilim Müzik 5.8 4,779
2014 41 Aksiyon Müzik 4.1 1,728
2013 Aksiyon Müzik 7.8 3,488
2012 39 Komedi Müzik 5.4 3,892
2012 39 Korku Müzik 3.1 1,323

Katil Joe
2011 38 Suç Müzik 6.7 83,436

Karanlık Saat
2011 38 Aksiyon Müzik 4.9 63,924

Barbar Conan 3D
2011 38 Aksiyon Müzik 5.1 102,757
2011 38 Gerilim Müzik 4.5 274
2011 38 Aksiyon Müzik 6.1 253,031
2010 Animasyon Müzik 8.1 3,232

Yol
2010 37 Macera Müzik 7.3 35,409
2010 37 Komedi Müzik 6.7 83,757
2010 37 Korku Müzik 5.8 1,454
2010 Aksiyon Müzik 8.1 917

Cadılar Bayramı 2
2009 36 Korku Müzik 4.8 59,871
2008 35 Komedi Müzik 5.7 345

Cebrail
2007 34 Aksiyon Müzik 5.5 14,276
2007 Komedi Müzik 8.3 188,586
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024