Giriş Kayıt
Brian Cachia

Brian Cachia (51)


Müzisyen, Müzisyen, Senarist, Yapımcı

Brian Cachia, 25 Ocak 1973 Sydney, New Güney Wales, Avustralya doğumlu müzisyen, müzisyen, senarist, yapımcı.

Super (2010), Katil Joe (2011), Karanlık Saat (2011), Uçuş 7500 (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Ocak 1973
Doğum Yeri: Sydney, New Güney Wales, Avustralya
Burcu: Kova
Web Sitesi: |
Boyu: 1.77 m
1.0 (1 Oy)
  • Currently 20/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 49 Dram Müzik    
2020 47 Aksiyon Müzik 6.6 10,420
2016 43 Korku Müzik 6.5 46,216

Bilim Kurgu Bölüm 1: Son Savaşçı
2016 43 Aksiyon Senarist
Yapımcı
Müzik
5.5 9,239
2015 42 Bilim-Kurgu Müzik 5.3 6,222
2015 42 Korku Senarist
Müzik
Yapımcı
5.3 15,107

Uçuş 7500
2014 41 Korku Müzik 4.8 17,153
2014 41 Gerilim Müzik 5.8 4,779
2014 41 Aksiyon Müzik 4.1 1,722
2013 Aksiyon Müzik 7.8 3,473
2012 39 Komedi Müzik 5.4 3,884
2012 39 Korku Müzik 3.1 1,320

Katil Joe
2011 38 Suç Müzik 6.7 83,301

Karanlık Saat
2011 38 Aksiyon Müzik 4.9 63,860

Barbar Conan 3D
2011 38 Aksiyon Müzik 5.1 102,693
2011 38 Gerilim Müzik 4.5 274
2011 38 Aksiyon Müzik 6.1 252,658
2010 Animasyon Müzik 8.1 3,207

Yol
2010 37 Macera Müzik 7.3 35,323
2010 37 Komedi Müzik 6.7 83,670
2010 37 Korku Müzik 5.8 1,452
2010 Aksiyon Müzik 8.1 909

Cadılar Bayramı 2
2009 36 Korku Müzik 4.8 59,753
2008 35 Komedi Müzik 5.7 344

Cebrail
2007 34 Aksiyon Müzik 5.5 14,270
2007 Komedi Müzik 8.3 188,353
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024