Giriş Kayıt
Grace Phillips

Grace Phillips


Makyaj

Grace Phillips, makyaj.

Bigfoot: The Lost Coast Tapes (2012), Return to Zero (2014), The Underground Comedy Movie (1999), I'm Through with White Girls (The Inevitable Undoing of Jay Brooks) (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Romantik Makyaj 5.6 239
2014 Dram Makyaj 6.5 865
2014 Komedi Makyaj 6.4 1,113
2012 Suç Makyaj 5.1 3,144
2012 Korku Makyaj 4.5 2,238
2010 Komedi Makyaj 2.5 347
2009 Komedi Makyaj 5.8 123
2008 Aksiyon Makyaj 7.7 21
2007 Komedi Makyaj 5.7 825
2007 Dram Makyaj 6.5 19
2007 Korku Makyaj 3.1 854
2007 Kısa Metraj Makyaj 5.4 16
2007 Dram Makyaj 5.2 302
2006 Dram Makyaj 6.2 422
1999 Komedi Makyaj 2.2 2,394
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,788) The 100 (1,695) Yellowstone (1,232) 13 Reasons Why (1,232) Fear the Walking Dead (1,141) Preacher (1,132) La casa de papel (1,107) Euphoria (1,096) Legion (1,021) Mindhunter (943)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019