Giriş Kayıt
Thomas Kail

Thomas Kail


Yönetmen, Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Thomas Kail, yönetmen, yapımcı, oyuncu, senarist.

Grease: Live (2016), Fosse/Verdon (2019), (2011) 2 Broke Girls (2011), (2015) The Royals (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Biyografi Yönetmen
Yapımcı
Senarist
7.9 2,339
2016 Belgesel Oyuncu 8.4 835
2016 Müzikal Yönetmen 7.3 8,023
2015 Dram Yapımcı 7.5 10,420
2011 Komedi Yönetmen 6.7 85,454
1968 Belgesel Oyuncu 7.4 2,794
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,454) The 100 (1,798) La casa de papel (1,547) Legion (1,335) Mindhunter (1,334) Preacher (1,213) Chernobyl (1,206) Euphoria (1,160) Yellowstone (1,133) The Big Bang Theory (1,119)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019