Giriş Kayıt
Eddie Matazzoni

Eddie Matazzoni


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

Eddie Matazzoni, sanat yönetmeni, sanat bölümü, yapım tasarımcısı.

Lethal Weapon (2016), Stitchers (2015), When Calls the Heart (2014), The Client List (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Sanat Yönetmeni 4.9 4,523
2016 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.9 32,815
2015 Suç Sanat Yönetmeni 6.9 10,863
2015 Dram Yapım Tasarımcısı 6.3 4,761
2014 Dram Sanat Yönetmeni 8.3 8,197
2014 Komedi Sanat Bölümü 6.7 5,420
2013 Dram Sanat Bölümü 7.1 12,119
2012 Dram Sanat Yönetmeni 6.6 10,288
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.9 7,987
2006 Dram Sanat Bölümü
Çeşitli
7.2 20,515
2006 Müzik Çeşitli 6.7 1,045
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,063) The 100 (1,859) Fear the Walking Dead (1,455) Euphoria (1,418) La casa de papel (1,246) Yellowstone (1,166) The Big Bang Theory (1,162) 13 Reasons Why (1,143) Legion (1,136) Mindhunter (1,016)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019