Giriş Kayıt
Edwin J. Birmingham

Edwin J. Birmingham


Oyuncu

Edwin J. Birmingham, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Aksiyon Oyuncu 6.0 78,196
2011 Suç Oyuncu 6.7 14,900

Bir Nefeste Hayat
2007 Dram Oyuncu 6.4 13,159

Gecenin İki Yüzü
2007 Suç Oyuncu 6.8 80,360

16 Blok
2006 Aksiyon Çeşitli 6.6 122,257
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,030) The 100 (1,844) Fear the Walking Dead (1,441) Euphoria (1,409) La casa de papel (1,229) Yellowstone (1,160) Chernobyl (1,152) 13 Reasons Why (1,136) The Big Bang Theory (1,134) Legion (1,091)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019