Giriş Kayıt
Adam Huber

Adam Huber


Kameraman

Adam Huber, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Kısa Metraj Kameraman    
2010 Korku Kameraman 3.8 408

Aklı Havada
2009 Dram Kameraman 7.4 302,691
2009 Dram Kameraman 5.7 341

Mezar
2009 Korku Kameraman 3.8 1,551
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,454) The 100 (1,798) La casa de papel (1,547) Legion (1,335) Mindhunter (1,334) Preacher (1,213) Chernobyl (1,206) Euphoria (1,160) Yellowstone (1,133) The Big Bang Theory (1,119)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019