Giriş Kayıt
Tom Quinn

Tom Quinn


Görsel Efekt, Yapımcı, Görüntü Yönetmeni, Editör

Tom Quinn, görsel efekt, yapımcı, görüntü yönetmeni, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi 5.0 198

Zaman Yolcuları
2012 Komedi Görsel Efekt 7.0 112,586

Kanunsuzlar
2012 Suç Görsel Efekt 7.3 215,440

Çernobil'in Sırları
2012 Korku Görsel Efekt 5.0 61,203

Koruyucu
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 97,137
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 15,776

Ben Dört Numara
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 219,025

Kanıma Gir
2010 Dram Görsel Efekt 7.1 107,735
2008 Dram Yapımcı
Görüntü Yönetmeni
Editör
Senarist
Yönetmen
6.5 112
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,807) The 100 (1,650) Euphoria (1,302) Fear the Walking Dead (1,299) La casa de papel (1,132) Chernobyl (1,040) The Big Bang Theory (1,024) 13 Reasons Why (1,004) Yellowstone (978) Legion (955)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019