Giriş Kayıt
Taraana Raja

Taraana Raja


Oyuncu

Taraana Raja, oyuncu.

Jodi Breakers (2012), (2010) Karthik Calling Karthik (2010), (2006) Pyaar Ke Side Effects (2006), (2007) Laaga Chunari Mein Daag: Journey of a Woman (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tarana Raja Kapoor | Tarana Raja
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Oyuncu 3.5 1,053
2010 Dram Oyuncu 7.0 9,343

Biraz Sevgi Biraz Sihir
2008 Komedi Oyuncu 4.9 2,062
2007 Dram Oyuncu 5.3 2,137
2006 Komedi Oyuncu 6.7 2,824
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,341) Mindhunter (1,732) The 100 (1,665) La casa de papel (1,525) Preacher (1,464) Legion (1,454) The Terror (1,400) Big Little Lies (1,120) Chernobyl (1,090) The Big Bang Theory (1,069)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019